Kundkorg: 0 artikel|| Kassa

Sekretesspolicy

vidtagit åtgärder för att säkerställa en säker online- inköp erfarenhet . Vi kommer inte att sälja , dela , handel eller hyra ut någon personlig information förutom med ditt medgivande eller som beskrivs i denna sekretesspolicy Vi använder olika säkerhetsåtgärder för att skydda säkerheten och sekretessen för din personliga information . Du värdesätter din integritet , och vi respekterar det. När du handlar hos oss, måste vi samla in en viss mängd information om dig för att göra shopping lättare för dig och för oss . Vi tror att du har rätt att veta hur vi använder den informationen och hur vi hålla det säkert . Så vi har svarat på de vanligaste frågorna nedan . För frågor eller funderingar kan du skicka e - post till oss på affären .

1 . Vilken information samlar vi in?

När du gör en beställning från vår hemsida , behöver vi veta information som ditt namn , kön , e - postadress , postadress , faktureringsadress , telefonnummer , kredit kortnummer ( Inget lösenord ) , transaktions id , etc , så att vi kan behandla och fylla din beställning och kontakta dig om vi har några frågor . Du kan också skapa ett konto hos oss genom att tillhandahålla liknande information . Eller du kan ge förmåner, exempelvis produkter som du kan vara intresserad I båda fallen använder vi informationen för att göra din shopping effektivare och bättre tjäna dina intressen . När du besöker vår hemsida , vi automatiskt samlar klicka stream information såsom adressen till den webbplats som du kom från innan du besöker vår webbplats , vilka sidor du besöker på vår webbplats , vilken webbläsare som används för att visa vår webbplats och alla sökord som du kan har kommit in på vår hemsida . Dessa informationer är anonyma , vi kan inte identifiera dig personligen , om du identifierar dig själv , till exempel genom att göra ett köp eller genom att skapa ett konto . Då och då , kan vi genomföra undersökningar , köra tävlingar eller andra kampanjer . Om du väljer att delta i en av våra undersökningar eller tävlingar , kommer vi förmodligen be om personlig information såsom dina köpvanor , e - postadress och annan information så att vi kan köra främjande och meddela vinnarna . När du skickar oss en förfrågan , till exempel till vår kundtjänst , eller fråga om karriärmöjligheter eller delta i en Investor Relations presentation , kan vi be dig att identifiera dig med namn och e - postadress för att skicka dig ett svar , om så är lämpligt .

2 . Hur använder vi informationen ?

När du gör en beställning på vår hemsida , använder vi dina uppgifter för att bearbeta och fylla din beställning . Vi kan skicka ett e - mail för att bekräfta eller uppdatera dig på din beställning . Vi kan också behöva kontakta dig via e - post eller telefon om vi har några frågor om din beställning . När du beställer , skapa ett konto , fylla i en enkät eller delta i en tävling eller kampanj på vår hemsida kommer vi att använda informationen för att skicka e - post eller vanlig post till dig om våra produkter , tjänster eller andra tävlingar och kampanjer du kan är intresserad av , om du inte anger att du inte vill ta emot sådan post . Vi kan också använda informationen för att göra din shopping upplevelse genom att använda din produkt intressen , shoppingmönsteroch inköpsinformation för att rekommendera andra produkter , tjänster eller kampanjer som vi tror kan vara av intresse , inklusive de av andra företag . Vi kan också meddela dig om förändringar på webbplatsen . Vi behålla den information som du ger oss , tillsammans med en förteckning över dina inköp , i en databas . För att bäst tjäna dig , kan vi kombinera denna information med uppgifter som är tillgängliga för allmänheten och uppgifter som vi samlar in i våra egna butiker , hos våra marknadsföringsevenemang , eller mottar från andra affärspartners och / eller ansedda källor vars politik möter Direct Marketing Association privatliv standarder. Dessutom , vi kan , från tid till annan , granska din information och informationen om andra kunder för att hjälpa oss analysera trender , inköpsmönsteroch preferenser , och demografi .

3 . Ska vi dela din information med tredje part ?

Vi dela din information med våra betrodda tredje part tjänsteleverantörer som hanterar vår hemsida . Dessa tredje parter tillhandahåller specifika tjänster och administrera aktiviteter som erbjuds på vår hemsida , till exempel kundservice och kreditkort . Dessa tredje parter har inte rätt att diskutera , avslöja eller göra någon användning av din personliga information utom om så krävs för att tillhandahålla sådana tjänster . Då och då kan vi också använda tredje part för att hjälpa oss att samla in och sammanlagd plats gäst -och kundinformation . Vi kan dela denna aggregerade , icke - personligt identifierbar information ( t.ex. ålder , klicka stream besök och produktintressen) med befintliga och potentiella samarbetspartners och annonsörer . Ingen av den samlade informationen kommer att innehålla all information som identifierar dig personligen . Vi kan också dela din personliga information med noggrant skärmad butiken affärspartners att erbjuda dig produkter och tjänster som vi tror kan intressera dig. Men kommer bara vår butik sända dessa meddelanden . I varje fall kommer våra partner inte tillåtas att diskutera , avslöja , eller göra någon användning av dina personuppgifter förutom att utvidga erbjudandet till dig .
tillbaka