Elvis – The Concert

Elvis Presley var den som gjorde Rock’n Roll till ett internationellt språk inom populärmusiken. Hans mix av Afro-Amerikansk blues, gospel och country gjorde honom till en unik och viktig pusselbit i musikhistorien samt till en gigantisk kulturikon.
Framgångarna med de nyligen gjorda inspelningarna och skivorna med Royal Philharmonic Orcnestra i Abby Road visar att Elvis röst och låtar fungerar mycket bra även i större symfoniska sammanhang. Två av dessa tre album har nått 1:a platsen på albumlistan i Storbritannien.
Henrik Åberg är en av världens främsta Elvis-ambassadörer. Han vann ”Sikta mot stjärnorna” 1995 och är sedan dess anlitad världen runt för sin röst och tolkning av Elvis musik. Tillsammans med Grammisbelönade Västerås Sinfonietta och ett 7-mannaband så kommer det att bli en strorslagen Elviskonsert i två set under ledning av dirigent Ulf Wadenbrandt

Längd: 2,5 timmar inkl paus

Konserten är flyttad från den 9/4-2021. Har du biljett till det tidigare datumet, behåll biljetten den gäller till det nya datumet.

 

Datum

2022-03-26
Expired!

Mer info

Biljetter

Platser

Västerås Konserthus
Västerås Konserthus
Biljetter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *